Code oranje betekent groen licht voor de ronde van Vlaanderen

De Coronabarometer is gelanceerd en code oranje komt eraan. Dat betekent dus groen licht voor de Ronde van Vlaanderen. Niet alleen op de Vlaamse heuvels en kasseistroken maar ook op de Vlaamse “digital highway”.

Het “Digitaal is een werkwoord; de 12 geboden voor digitaal gebruiksgemak in Vlaanderen” e-boek is intussen iets meer dan een maand oud en in het voorwoord beloofde ik een ronde van Vlaanderen onder hetzelfde thema.

Want een boek dat niet op papier verschijnt licht je niet toe via een Teams, Zoom of een zoveelste onpersoonlijke online digitale meeting. Bij zoiets hoort een echt publiek; waar je elkaar in de ogen kan kijken, waar je elkaar kan horen, waar je elkaar zelfs kan ruiken en voelen. Maar vooral met echte vragen en echte antwoorden achteraf. Waar je elkaar gelijk en ongelijk kan geven. In een open discussie. No fake news.

De dry-runs zijn achter de rug en zodra de Coronabarometer op code oranje staat is het immers groen licht voor publieksvoorstellingen …

De eerste voorstellingen zijn gepland in maart maar vanaf 1 april (no joke) start mijn digitale ronde van Vlaanderen en vliegen we er drie maanden tegenaan. Want begin juli komt de ronde aan. Waar? Dat weet ik niet. Wanneer? Dat weet ik wel. Maar dat lees je in het e-boek.

Bent u een bedrijf, een stad, een gemeente of een vereniging en op zoek om in het tweede trimester van 2022 inhoud te geven aan uw eerstvolgende echte bijeenkomst laat dan iets weten via een persoonlijke boodschap.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s