ChatGPT schrijft een sprookje over een Rus en een Chinees die samen de wereld willen domineren

Er waren eens een Rus en een Chinees die besloten om samen de wereld te domineren. Ze hadden een uitgebreid plan uitgewerkt om alle landen te veroveren en hun gezamenlijke macht te gebruiken om de wereld te regeren.

Op een dag waren ze aan het discussiëren over hoe ze hun plannen het beste konden uitvoeren, toen de Rus plotseling zei: “Laten we een wedstrijdje doen om te zien wie de sterkste is. Ik sla een spijker met mijn blote handen in een houten plank en jij moet hetzelfde doen.”

De Chinees, die niet bekend stond om zijn fysieke kracht, ging akkoord. De Rus pakte de spijker en sloeg hem moeiteloos in de plank. Toen was het de beurt aan de Chinees. Hij concentreerde zich, pakte de spijker en sloeg hem met één klap diep in de plank.

De Rus was verbaasd en zei: “Hoe heb je dat gedaan? Je hebt veel meer kracht dan ik dacht!” De Chinees antwoordde: “Ja, maar nu moeten we ons plan aanpassen. In plaats van de wereld te veroveren met onze spierkracht, moeten we onze intelligentie gebruiken.”

De Rus en de Chinees besloten toen om hun ideeën te herzien en te werken aan een slimmer plan om de wereld te regeren. En zo eindigde hun ambitie om de wereld te domineren met een wijs besluit en een goede grap.

ChatGPT met illustratie van DALL·E – 25 maart 2023 – volg Chit_ChatGPT op Twitter

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s